STYLING

STYLING FOR VG TV

Den siste tiden har det blitt sluppet en del klipp på VG TV, nærmere bestemt Min Mote, Trendguiden. Definitivt et av de kuleste oppdragene jeg har gjort hittil, og jeg fikk lov til å boltre meg fritt med to ulike stylinger. Vi var i en klassisk Frongner leilighet og snudde hele kåken på hodet i løpet av to små dager. Brukte det ene rommet til en mer nordisk styling og det andre til en røffere og kanskje mer preget av min egen stil- styling.
Må rette en utrolig stor takk til Polhem PR og Milla Boutique for at jeg fikk låne stort sett alt jeg ville ha på veldig kort varsel.


Til den nordiske stilen tok jeg med meg et teppe fra favorittleverandøren Tisca tepper, sidebord fra Normann Copenhagen, Gullstol, potteskjuler og pute fra Jotex, lysestaker fra Northern Lightning, bøker fra Kinfolk og planter fra Plantasjen.

Foto :: Stillbilde fra filmklipp Min MOte/VG-tv || Collage laget av meg

Til shoot nummer to lånte jeg klesstativ fra Zalando, planter fra Plantasjen, marmorbord, Oslo teppe, vase og Kate Moss bøker fra Milla Boutique. Hyllen er fra Ikea, Keramikk husene fra Bloomingville, putene fra Kremmerhuset og boksehanskene er private.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply