STYLING

HJEM TIL SALGS :: KRAFTGATA 14

BOOM! Der var vi i gang. Vår aller første fullstyling sammen og dette går så det griner etter. Vi har det altså sååå utrolig gøy sammen på jobb og det er så deilig å ha en å sparre med hele veien ♥  I morgen går det mail ut til alle meglerne i området om samarbeidet vårt og selv om ukene allerede begynner å fylle seg opp mot sommeren gleder vi oss til MANGE nye spennende oppdrag fremover.

Gry er som en tro kopi av meg selv og jeg er HELT sikker på at vi ligger til lading på natta (når vi i det hele tatt har tid til å sove, haha) for vi er like Duracell og sprudlende dagen etterpå begge to 😉 Magefølelsen er så god og da er virkelig allting godt.

Denne stylingen ferdigstilte vi på tirsdag og er du ute etter et sjarmerende hus midt i hjertet av Skien bør du sjekke det ut!

Styling: Elisabeth Halbjørhus & Gry Homleid | Foto: Elisabeth Halbjørhus 

Nå skal jeg legge meg for å lade for i morgen skal jeg jobbe med helt andre ting. Nye stoler fra House Doctor er på vei inn døren her hjemme, stuen skal få en liten endring for jeg er helt desperat etter litt forandring. Spesielt på den store bildeveggen som jeg for øyeblikker er veldig lei. Leker litt med tanken på spilevegg, men anti snekkeren inni meg finner ikke helt motivasjonen, haha 😉

Sov godt alle sammen. Vi skrives i morgen ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply