Kidsroom

SKJUL ROTET PÅ BARNEROMMET

Hei dere og hei søndag.

Helgen har jeg brukt veldig mye mindre effektivt enn hva som var planlagt og ønsket. Klarte å søle en kjele med kokende vann over magen på fredag før jeg skulle hente Celinemor i barnehagen så det har gått en del timer til pleie av brannsår og legevakt. hehe. Kløne altså! Fikk heldigvis bare en 2grads forbrenning så kunne absolutt vært verre, og formen er tipp topp as we speak 😉

Nå har jeg akkurat hentet mannen på Torp og er klar for en slapp kveld med en god serie og noe godt å spise ♥ Det er deilig når de er vekk for det er desto bedre å få de hjem igjen 😉 hehe.

Tenkte bare jeg kunne vise dere et av helgens prosjekter. Eller helgens eneste prosjekt heter det vel.. Nå mangler kun noen småting på rommet til Celine. Jeg er endelig ferdig å male der inne og viser dere bedre bilder litt senere når alt annet er på plass. Enn så lenge tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om en smart måte å skjule rot på. Her var det et gammelt skap med ganske kjipe skapdører. Vi tok av disse, lagde åpen løsning og har sortert klær, leker osv. hver for seg nå og fått opp noen tunge flotte gardiner fra Jotex i grå velour. Perfekt til Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjø, som vi har valgt å male hele rommet hennes i.

Blogglisten

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jens Even Sørensen
  27. oktober 2017 at 16:38

  Har du åpen isolasjon på barnerommet? Det er vel litt hensynsløst med tanke på astma/allergier/luftveisinfeksjoner? (Glasstøv osv…)

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   27. oktober 2017 at 18:49

   Hei, ja med en gang hun flyttet inn var det åpent i og med at vi ikke var helt ferdig med rommet, men det var det vi ble når vi holdt på med dette så nå er det kledd igjen 🙂 Men forstår godt tanken din. Ha en fortsatt fin fredag!

Leave a Reply