Kidsroom

LET`S P L A Y

Like før jul rakk jeg å få flyttet Celine opp fra underetasjen og inn på vårt tidligere soverom. Nå, naborommet ♥ Jeg gledet meg egentlig mer til å få henne og alle lekene hennes opp i samme etasje som vi oppholder oss enn å flytte inn på splitter nytt soverom selv. Hønemor ass *haha*

Uansett, her kommer et lite bildedryss fra rommet hennes. Jeg ønsket farger på tross av at jeg selv elsker duse, sarte toner kombinert med sterke kontraster. Jeg liker et lekent uttrykk og hvilket rom er bedre å utfolde seg på enn barnerommet?

I og med at barn opplever stort og sterkt liker de fleste barn farger. Likevel er det viktig å ha en nøytral base slik at barnet ikke blir overstimulert. I en artikkel fra Klikk.no kommer det frem at ved å sørge for at barnet har adgang til alle farger, og spesielt hvit, gul, lilla og grå, vil foreldre skape de beste muligheter for å få et lykkelig barn. Birgitte Hultberg forteller at disse fargene bidrar til raushet, kommunikasjon, formidling, indre styrke, visdom og en fordomsfri holdning til verden.

Hos Celine har vi valgt en nøytral base. En nude/youghurt farget base kombinert med Ochre gold, Denim Blue, Dusky le havre og Restful CAnnes og fashion Grey. Alle malt i x-tra matt fra Nordsjø maling.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  elisabeth
  20. januar 2017 at 23:21

  målløs!!!! NOE så lekkert.. <3 lekent, rent, klassisk og nyskapende… sjæænk juuuu!

  Hilsen Elisabeth (interiørkonsulent- som selv får masse energi av å flytte rundt på ting 😉

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   23. januar 2017 at 09:47

   Å snille gode du <3 Så utrolig koselig kommentar å våkne til på mandag etter en lang helg med sykdom (eller preggosyken for min del, haha!) ;D Ha en fantastisk fin uke 🙂 Klem til deg!

Leave a Reply