INTERIOR

JEG TRENGER HJELP FRA DEG!!

Nytt år, nye muligheter sant?! Nå har jeg drevet denne bloggen i snart 5 år. Det har blitt en vane, en livsstil og en del av meg. Jeg elsker det og ville aldri vært foruten, men et av målene mine dette året er å ha bedre struktur og flere klare målsettinger for bloggen og andre sosiale medier. Jeg trenger derfor hjelp fra deg. Hva vil du lese mer om? Mindre av? Vil du ha mer personlig? Mer styling? Mindre av meg, mer av trender? Video? Flere bilder, færre bilder? Hvorfor klikker du deg inn her? Hva kan jeg gjøre for at du besøker meg enda oftere?

Jeg er så evig takknemlig for hver og en av dere som besøker meg her inne, og selv om ikke dere legger igjen så mange spor er det ufattelig trivelig når du møter meg på gata eller i en annen setting og faktisk sier at du setter pris på det arbeidet jeg gjør. Du ANER ikke hvor motiverende og hyggelig det er å høre ♥ Vil veldig gjerne få opp mer aktivitet her inne også og blir veldig glad hvis du sier i fra hvis det er noe jeg kan gjøre for å skape et større engasjement!

Ønsker dere en herlig kveld videre ♥ God klem fra meg 🙂

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Solveig Dyrland
  10. januar 2018 at 22:06

  Du er ærlig, deg selv, beina på jorda og klarer faktisk å gi litt f… av og til. Søte jenta, blir glad av å titte innom ?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   10. januar 2018 at 22:53

   Så utrolig hyggelig at du legger igjen en kommentar her 🙂 Setter så stor pris på tilbakemeldinger! viktig å gi litt f.. av og til og ikke være så selvhøytidelig! Synes jeg i hvert fall;)Tusen takk for at du klikker deg innom her, uten dere hadde det aldri vært noen blogg 🙂 Klem til deg Solveig!

 • Reply
  Beate
  11. januar 2018 at 11:34

  Jeg titter innom bloggen din for inspirasjon. Du er utrolig kreativ! Liker også godt litt blanding mellom interiør og det som er mer på det personlig plan.

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   11. januar 2018 at 20:39

   Det er så utrolig hyggelig å høre at man kan få lov til å inspirere andre <3 Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding- det betyr utrolig mye! 🙂 Da kjører vi på med begge deler for synes også det er hyggelig å dele med dere på det personlige plan 🙂 Ha en fin kveld videre! 😀

 • Reply
  Henriette
  11. januar 2018 at 19:50

  Fortsett slik du gjør, fine du! Liker så godt at du jobber med det som er! Er ikke nødvendig å helrenovere for å få en forandring:)? vil gjerne se mer av det! Og mer barnerom!!!??

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   11. januar 2018 at 20:37

   Å gode du <3 Tusen takk for tilbakemelding!! Mer barnerom kommer, har bare heeelt glemt det bort i høst. Vi brukte så lang tid på å få det ferdig at når det først var ferdig var jeg litt mettet på hele prosjektet. Haha. Derfor det har tatt litt tid 😉 Mye spennende som skjer fremover nå og jeg gleder meg til å vise dere!! 😀

Leave a Reply