INSPIRATION INTERIOR

INTERIOR SELFIE & MORNING TALK

God morgen dere ♥

Først og fremst må jeg bare si TUSEN TAKK for all respons på foregående innlegg. Spesielt på instagram og facebook, det er helt overveldende og jeg er så takknemlig for så gode tilbakemeldinger. For meg handler det ene og alene om å hjelpe hverandre og løfte hverandre opp. Nord har holdt det gående ca 2 år i skien og jeg håper så inderlig jeg kan besøke de om 20 år også. Men alle som er i arbeidslivet vet at man er avhengig av betalende kunder for å holde det gående i så mange år. Mange vet ikke om Nord enda, men den trenden skal vi snu! Jeg håper Skien by vokser seg enda større og at dette blir første pri når du skal ut på shopping. Ved hjelp av eksotiske butikker, yrende liv og god stemning er dette absolutt mulig.

Glemte å legge ut dette bildet i går.. En selfie i interiørverden- this is how we do it, haha ;D ELSKER btw den lampen her fra Bloomingville som de har på Nord. Fargen, formen og ikke minst speilglasset gjør lampen spennende og annerledes.

I dag skriver jeg litt uten mål og mening, men jeg hadde pllutselig så mye på hjertet. Er det noen som var på slippet til Søstrene Grene i går eller? Haha, jeg møtte Monica for en lunsj og vi var på plass på Søstrene Grene allerede klokken 0900. Altså- det var helt vilt. I hvert fall med barnevogn.. for jeg var ikke den eneste mammaen i permisjon som fikk meg seg de beste produktene i går tror jeg. Ting ble revet vekk fra hyllene i går, men jeg fikk heldigvis sikret meg både speil og plantestands, som i og for seg var målet med turen. I tillegg tok jeg med meg en velur stol hjem. Den overatr plassen til Magis stolen min ved skrivebordet. Sistnevnte skal vi nemlig kappe av bena på for å lage huske til Celine nede i kjelleren. Galskap tenker kanskje du? Gøy tenker jeg! 😀 Nå skal jeg nyte en fersk kopp kaffe i den nye stolen min og slutte å hamre på tastaturet før jeg skriver meg helt bort. Ønsker dere en herlig dag ♥ Takk for at du følger meg!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply