INTERIOR

FEBERHELG & SØNDAGSPRAT

Hei søndag. Hvor ble helgen av? Torsdag kveld ble alt av elektroniske dubbeditter byttet ut med babykos og våken-natt. Den første høstforkjølelsen har vært innom og gitt Ulrik sine aller første to små fortenner. Altså, NOE så søtt ♥ Det satt egentlig i helt til i går før det ga slipp. Når det endelig ga slipp fikk vel og merke søstra smake litt av samme regla, minus tenner selvfølgelig, hehe.

Huset står på hodet og leker og støv ligger slengt om hverandre. Alt er nedprioritert til fordel for dem. De to viktigste i livet mitt. Akkurat slik det bør være. Gir dere derfor en close up fra en bukett jeg smalt sammen i etterkant av dåpen til Ulrik. Elsker disse Kähler vasene og er helt fascinert av det fargesterke innslaget. Passer like godt på soverommet som i stua, og akkurat nå befinner de seg på førstnevnte for stua er BOMBA. Skal se at de bytter plass om kapp med husvasken i løpet av uken 😉

…snakker om uken som kommer… den blir travel, men åh- så FIN! ♥ Først og fremst MÅ jeg få til et godt bilde av Ulrik i dåpskjolen og helst bestille takkekort, men vi får se hvor langt jeg kommer. I morgen tidlig bærer det nemlig avgårde til helsestasjon og ny runde med vaksiner. Kjenner jeg gull-klumpen min rett betyr det nok en runde med feber og våken-natt stakars. Det gjør vondt langt inne i mamma hjertet, men det er SÅ viktig. Vaksiner MÅ ikke droppes. Tenk på alle dem som ikke har mulighet til å ta det. Vi som kan må gjøre det, ikke bare for vår egen men også for deres skyld!

Så skal det trenes og jeg har en hel del ting jeg MÅ få gjort unna her hjemme før jeg reiser avgårde til Oslo for helgen. Jeg og noen av jentene sjekker inn i en av leilighetene til Frogner House Apartments for helgen for å sjekke de ut. Det gledes ♥ Skravling, latter, sang og bobler til frokost, lunsj og middag, det kan jo ikke annet enn å bli bra!

Startet btw den nye uken for et par timer siden sammen med 5 andre sporty jenter i treningstights, løpesko og godt humør. Med 6 kilometer bak oss kjenner jeg at jeg mer enn klar for å ta fatt på den nye uken! 😀

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply