INSPIRATION INTERIOR

1-2-3 C R E A T E

God morgen fine dere!

Så hyggelig å se at dere er innom på tross av litt god gammeldags «bloggtørke» den siste uken *ler*

Jeg har rett og slett ikke hatt mulighet til å røre noe som helst digitalt de siste dagene. Når man løper fra morgen til kveld så blir det vanskelig! Det positive? Verdens beste slankekur! Det negative? Er brudekjolen for stor?! Det er ingen lek å flytte et hus 😉 hehe.

 I går tømte vi hele huset på Rising, og det er kun småtterier i garasjen igjen? Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så sliten og følsom som jeg er nå. Men første natten i nytt (gammelt) hus har vært fantastisk. Skuldrene er senket på tross av totalkaos rundt oss. I helgen skal jeg male gulvene slik at vi kan begynne å plassere møbler som for øyeblikket ligger strødd! Enda godt vi har sikret oss et STORT hus med masse plass *klappeihendene*

Gleder meg til å vise dere før og etter bilder 😀 Herlighet- snakker om bilder? Tror dere ikke kameraet mitt streiket på tirsdag! Er det mulig?? NÅ liksom- kunne ikke passet dårligere. Da er det bare å komme seg ut og kjøpe et nytt- for kamera er jeg fullstendig avhengig av!

Sorry, sporer helt av nå? skrivediare når jeg ikke har fått «snakket» med dere på en stund *ler*. Hva synes dere om denne løsningen? Jeg vurderer en slik løsning til kjøkkenet nemlig. Elsker den industrielle følelsen den gir meg!! Vi vurderer rett og slett en sponplate som vi kler med Jotuns slettvegg tapet også skal jeg male den med Nordsjös Mystical Calais. En dødsfin farge jeg gleder meg til å vise dere.

Er så takknemlig for at jeg får jobbe sammen med Nordsjö og vise frem de fargene jeg selv ønsker å bruke hjemme. Nå blir det moro fremover dere!! Mens andre kjører agurknytt i sommer gjør jeg det tvert motsatte. Jeg har jo allerede hatt min agurknytt periode. Her står DIY prosjeter i huset, bryllupsinnspurt og nye styling prosjekter på menyen? So exited! 😀 Under ser dere en liten oppskrift på hva man trenger for å skape den rette looken ;D 

images: pinterest.com

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply