STYLING

SNART TIL SALGS; EN SOMMERDRØM

God morgen <3

I skrivende stund er jeg på vei til Gardemoen for å møte et knippe andre skjønne bloggere og influencere som skal være på kveldens event i Gøteborg. Gleder meg til å komme meg bort fra hverdagen i 24 timer og tenke på noe helt annet 😀

Som lovet i går kveld skal jeg vise dere flere bilder fra Hyttestylingen vår ute ved Bjønnes i Porsgrunn/Bamble. Hadde aldri trodd at hyttestylinger skulle ta meg så med storm men jeg elsker det. Det er utrolig gøy, utfordrende og spennende å jobbe med! I tillegg er det så mange ulike stiler og det er kanskje noe av det jeg liker aller best i jobben min som boligstylist. Jeg og kollegaen min, Gry Homleid, har så ulik stil men alikevel tenker vi så likt. Sammen blir dette igrunn veldig bra, om jeg så får si det selv;)

Jeg elsker å bruke friske blomster og planter i styling, og selv om dette er både lite praktisk og lite kostnadseffektivt er det noen ganger det må til. Og på denne hytta hørte det definitivt hjemme ♥ Vi er så heldige at vi fikk en avtale med Floriss Blomster som jeg har jobbet sammen med tidligere i forbindelse med foto så blomstene du ser både over og under her er sponset av dem. Jeg elsker hvordan sosiale medier tar ting til nye høyder. Hvordan man kan hjelpe hverandre opp og gi hverandre fordeler i form av å få vist ting frem på en helt annen måte enn hvordan man ellers ville gjort det.Gry hadde stålkontroll på denne hytta og hadde allerede sett for seg en stil som passet helt ypperlig til det møblementet som allerede stod der. Vi startet derfor i hver vår etasje før jeg løp inn i låven og startet på «sommerfest bordet» og Gry startet utendørs.Her kunne jeg faktisk ha giftet meg.

Det var akkurat den følelsen jeg satt igjen med etter å ha stylet dette bordet. Et Low key rustikt lokale med enormt potensiale. Vi satt derfor opp langbord, hvite duker, en blanding av rødstoler og vintage stoler, hvitt servise, krystall og et hav av blomster. Jeg tenkte først på sart eucalyptus kombinert med hvite peoner men jeg er veldig glad vi gikk for en sterkere farge. Dette skapte både liv og en friskhet over bordet mot alt treverket. I taket hang jeg strå som jeg plukket nede i sjøen sammen med grønne blader fra naturen.

Perfekt for sommerfest i en sommerdrøm av en hytte ♥ Følg med på finn.no i nærmeste fremtid dersom du er på hyttejakt for her er det virkelig ingenting som mangler!

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply