PERSONAL

TAKKNEMLIGE TANKER FOR BLOGGÅRET 2017

Topp tre på takknemlighet skalaen fra bloggåret 2017?

  1. «Be who you want to be not who others want to see». Det siste året har dette virkelig vært i fokus. I januar bestemte jeg meg for å gå ut av samarbeidet med Mediehuset nettavsien og starte helt selvstendig. Det valget har jeg ikke angret et sekund på. Gjennom det foregående året har jeg knyttet mange nye kontakter, fått mange nye spennende samarbeidspartnere og blitt kjent med utrolig mange nye flotte mennesker som brenner for akkurat det samme som meg selv. Interiør og styling. Jeg er så takknemlig for de mulighetene 2017 har gitt meg og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen i året som kommer.
  2. Ulrik. I mai kom verdens fineste gave, og vi fikk verdens nydeligste sønn. En liten person så snill at man skulle nesten ikke tro det var sant. Han har raskt blitt en maskot på årets mange happenings i bloggsfæren og det har praktisk talt vært umulig å utelate han fra plattformer som denne. Bloggen er en en del av meg og er godt implementert i livsstilen min. Da Ulrik kom fikk de to verdenene hilse på hverandre, med jubel og glede ♥
  3. Tid. Er det en ting jeg har lengtet etter de siste årene så er det å kjenne på tiden vi egentlig har men som vi lar løpe fra oss. I fjor fikk jeg virkelig gjort det, og det er jeg så takknemlig for. Jeg har stoppet opp utallige ganger med tårer i øynene, hvilepuls og et smil om munn og tenkt over hvor ufattelig heldig jeg er som har to flotte friske snille barn, en stor familie og vennekrets rundt meg. Jeg har fått tilbringe all tid sammen med mine elskede små i året som gikk og jeg ville aldri aldri vært foruten. Selv om hverdagens stress og mas mest sannsynlig innhenter meg i 2018 skal jeg alltid tenke tilbake på hvor fantastisk 2017 var og hvor fint det var å stoppe opp, tenke over at jeg faktisk hadde tid til å tenke for så å gjøre det. Jeg har også hatt tid til å prioritere noe av det jeg virkelig brenner for, og dette har gitt resultater. Instagram har vokst med over 10 000 følgere på et år og bloggen har en stabil leserbase. Jeg har fått mange spennende muligheter og jeg har lært mye om meg selv som person. Hva som er viktig for meg og hva jeg ønsker å fokusere på videre. Can`t wait to tell you..

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply