Motherhood PERSONAL

NÅR HJERTET SMELTER LENGE FØR FROKOST

Å stå opp sammen med verdens skjønneste unger er noe av det aller beste i hele verden. Selv om jeg ikke har noe som helst problem med å innrømme at man blir mer sliten av å ha to barn enn ett kunne jeg godt tenkt meg enda en. Ja, det er dobbelt så mye jobb, ikke mer, men det er 10 ganger så mye kjærlighet i hus ♥ Jeg elsker det!

Øyelokkene kjennes ut som tung-vekter inni mellom og øynene som sandpapir. Spesielt før klokken har rukket å bli 0630 og første kopp kaffe har blitt konsumert. Men det er da det er kjekt med barne-tv og godt tid 😉 *ler*

I dag skal vi karre oss ut til stranden. Nok en deilig sommerdag. Jeg elsker å bo her vi bor for det er kun 35 minutter til stranden og 30 minutter til fjells. Altså midt i mellom det beste av det beste ♥

Egentlig burde jeg nok tatt en «inne-dag» for å få unna både mail og litt blogg jobb, men som resten av fellesferie Norge lar jeg meg tynne ut i rekkene i sommerferien. Derav litt «agurk- nytt». Anyroad, det er SÅ mye spennende som skjer fremover. Tror denne høsten blir helt fantastisk og det starter allerede om noen få uker. Jeg kicker i gang skolestart med en styling for en av samarbeidspartnerne mine, Jollyroom, og jeg gleder meg til å vise dere!

Gleder meg til en spennende høst med nye og gamle samarbeidspartnere, prosjekter og ikke minst dere. Men først skal sommeren NYTES!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marita
  19. juli 2017 at 10:21

  han er jo bare helt skjønn <3 <3 <3!! ikke rart øyeblikkene stopper opp og kjærligheten blomstrer i hus <3

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   19. juli 2017 at 10:24

   Ååå så koselig å høre <3 Han er verdens skjønneste og snilleste!! Men det kommer jo fra mammaen hans så jeg er kanskje ikke helt objektiv 😉 haha. Håper du har en fin sommer 🙂 klem til deg!

 • Reply
  Luna
  20. juli 2017 at 13:29

  Så stor han har blitt! Skikkelig go’ing ? skjønner godt hva du mener med at du kan bli sliten iblant ? tvillingene her krever også sitt for å si det sånn, men som du sier, og stå opp med verdens skjønneste barn (som vi er så heldige å ha begge to ?) er noe av det beste i verden ❤️ gleder meg til å få mer inspirasjon av deg utover høsten! God sommer videre til dere ?

Leave a Reply