INTERIOR Motherhood

KLAR FOR SYKEHUSET

Jeg er så langt inne i påskemodus om dagen, haha. Med lille morell flyvende rundt føttene mine er det vanskelig å få nok tid til bloggen. Akkurat sånn det skal være i ferietider. Håper dere nyyyyter ♥

På fredag var jeg hos fineste Kathrine som jobber som massør og fotpleier på Kirstis ved Stadioen i Skien, og hun gjorde føttene mine fødeklare, haha 😀 Elsker følelsen av freshe føtter mot sommeren og siden graviditeten har en tendens til å ta knekken på dem er det godt å få stelt dem nå før lillemann kommer til verden 🙂 Så nå.. nå kan du bare komme ♥ hihi.

Rasket btw med meg disse sandalene fra Weekday sist jeg var i Oslo. De er fra Birkenstock og jeg ELSKER at de er hvite OG at de er i plast. Disse kommer til å bli godt brukt til både shorts, jeans og kjoler i sommer.

Nyt morgentimene fininger, og svipp gjerne innom senere for en nærmere titt på den nye fargen vår på soverommet 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Luna
  11. april 2017 at 14:11

  Blir altså sååå inspirert av det dere holder på med hjemme, spørs om ikke jeg også må svinge meg litt rundt etter fødselen 😀 kjempeflink er du!
  Jeg har også gjort føttene fødeklare, haha 😀 skal på sykehuset i Skien i morgen for å kontrollere veksten av tvillingene, og mulig bli igangsatt ?❤️
  Goood påske til dere 🙂

Leave a Reply