INTERIOR Living room

S U N D A Y B L I S S

Hei dere ♥

Hvordan har søndagen vært? Vi våknet til strålende solskinn og har for første gang i år tatt skiene på bena for årets første skitur. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg sto på ski, så det var godt vi hadde med barn foråsidetsånn *ler*. Tempoet og turen var med andre ord akkurat passe lang (les; kort!)

Nevnte jo for dere tidligere at vi har byttet om den blå og hvite sofaen. En noe utradisjonell oppstilling kanskje men vi synes det funker innmari bra begge to. Deilig med et så åpent og fritt rom som vi har her nå! Neste steg er maling… Gleder meg til vi får malt her inne. Spesielt taket slik at det kan listet i alle kriker og kroker oppe. Tror hele huset vil bli mer knyttet sammen av at vi får samme takfarge hele veien i tillegg til å få bort det hvite lerretet- vi trenger en farge. Ikke en markant en, heller en sart variant av den andre stuen som skiller seg mer ut.

IKEA sofa og lamper // Finn.no Bord // Kähler vase og lyestaker // &tradition bordlampe og lysestaker // Granit ullputer // Home & Cottage lammeskinn // Skeidar gulvlampe 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Berit Levang
  6. februar 2017 at 09:51

  Hei. Lurer på om du har malt det tøffe, metallgarderobeskapet selv. Jeg har et tilsvarende som jeg skal male og lurer på om du har noen gode råd. Grunning? Spraymaling eller rull? Matt eller halvblank maling?
  Håper på noen gode tips fra deg.
  Mvh Berit Levang

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   6. februar 2017 at 12:17

   Hei Berit 🙂

   Så hyggelig at du spør om råd! Jeg malte med metallmaling fra Nordsjø Norge. Tror dette er et must egentlig for å få den til å sitte. Jeg valgte blank som kontrast mot helmatt vegg i fjor, men du kan også få mattere varianter fikk jeg beskjed om når jeg handlet hos de 🙂
   Ellers brukte jeg liten svamperulle på hele skapet. Dette funket veldig bra! Brukte ikke noen form for grunning. Et tips! Gjør det ute!! Jeg gjorde det inne. Hadde heldigvis bihulebetennelse men jeg burde nok brukt helmaske likevel for ble vanvittig svimmel. Stoffene som er i malingen blir du helt ør av så det kan lønne seg å gjøre det utendørs eller lufte veldig godt. Det lukter svært intenst i huset en god stund etterpå.

   Lykke til. Spør gjerne igjen hvis det er noe annet jeg kan hjelpe til med 🙂

Leave a Reply