Outdoors

TID FOR SOLSKJERMING

Vi investerte i varmepumpe både i kjeller og hovedetasje i fjor og det gir sine fordeler, også på sommeren. I går ettermiddag så vel som i dag står de på aircondition for det er så KOK varmt her inne. Dessverre strekker det ikke helt til, spesielt inne på soverommene våre.

Vi vurderer derfor å sette opp screens på alle vinduene på forsiden av huset. Jeg elsker den stilrene, minimalistiske looken screens gir og foretrekker helt klart det fremfor eksempelvis markiser.

Denne fra VELUXSHOP blendingsgardin er perfekt til å hindre oppvarming av rommet, da den stopper solstrålene før de varmer opp glasset. I tillegg gjør screensene det mørkt på soverommet, noe som kanskje kan hindre lille morell i å stå opp klokken 0500 *ler*

VELUX blendingsgardiner er testet for å gi den beste mørklegging i markedet. De har en lyssikker forsegling, og passer perfekt for montering i soverom, barnerom eller i stuen. Sistnevnte er et must, for med mye kveldssol og et lite spedbarn som vi har denne sommeren blir det flere kvelder hjemme enn ellers. For øyeblikket er det nesten umulig å se noe som helst på TV skjermen før klokken runder 11 om kvelden, til min manns (og forsåvidt min) store fortvilelse. Serie-entusiaster som jeg og min kjære er kjent for å være kan du jo selv tenke deg hvor krise det er, haha.

Anyroad, blendingsgardinene kommer i flere forskjellige farger og jeg tror vi kommer til å velge en mørk variant som vil blende fint inn både på det hvite så vel som på det sorte partiet på huset vårt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply