INTERIOR

KJØKKENLAMPE PÅ BUDSJETT

// Annonse 

Hvit kulelampe  || Sort flerarmet pendellampe 

God morgen dere ♥

Jeg står egentlig på vei ut døren sammen med lillemann. Vi skal jobbe oss gjennom tre befaringer og en del pakking i dag så den etterlengtede ferien kan jeg tydeligvis se langt etter, haha. Neida. Så utrolig glad for at så mange tar kontakt med oss og at vi har nok jobb. Det er alfa og omega for en som jobber freelance 😉 Hvile kan vi gjøre senere.

Uansett, før jeg fyker ville jeg bare snakke litt interiør med dere… Vi jobber med litt nye løsninger på kjøkkenet om dagen og tenker i utgangspunktet å la innredningen stå som den er. For 2 år siden kunne jeg ikke fordra tre innredningen på skapene, men nå elsker jeg den. La oss bare si at det har vokst på meg, hehe!

Uansett, planen er å bytte ut flisene på kjøkkenet til sorte marmor fliser og rydde opp skikkelig på benkene. Alt skal bort og bygges opp på nytt. Karmlister skal bort for å gjøre helheten mer stilren og vinduskarmer skal males. Sorte kanskje? Hva tror dere om det? Kjøkkenet vårt er jo sjeldent noe jeg blogger om men det vil jeg gjerne gjøre noe med. Vi trives så innmari godt der inne, og etter min mening er kjøkkenet et av de viktigste rommene i huset. det er her alle de gode samtalene blir til. Det her hele familien samles hver eneste dag og det er her jeg setter meg ned på kveldstid med et glass rødvin og puster ut før neste dag innhenter meg alt for fort.

Vi har opprinnelig spotter i taket inne på kjøkkenet og disse kommer til å bli værende, men en lampe er som et møbel for meg. Det er utslagsgivende på romfølelsen og sier utrolig mye om identiteten din. Jeg har jo alltid hatt en greie for det lamper og stoler som tar sin plass. Statement møbler som tar plass i rommet er rett og slett prikken over i’en. Den siste tiden har jeg surfet nettet etter den perfekte lampen til kjøkkenet. Gjerne noe som står i stil til lampen vi har i stuen, som jeg btw ELSKER!

foto :: lampegiganten.no | pureinterior

Etter mange timer online kom jeg over Lampegiganten som har et enormt utvalg som passer stort sett alle stiler. Jeg tror nok vi ender opp med en sort lampe som står til stil til resten av huset. Denne lampen var derfor kjærlighet ved første blikk. Prisen er det helle ingenting å si på 😉

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply