Kidsroom Motherhood

MY U N I V E R S E

DIY CLOTHES RACK WITH IKEA HACK

THIS IS MY UNIVERSE

Trodde du kanskje jeg hadde havnet på føden nå? Den gang ei 😉

Min lille fridag i går fikk sin plass ene og alene fordi dagen fylte seg så innmari fort opp både med lunsj ute, ny time hos akupunktøren samt kvalitetstid på kafè og shopping med lille morell før hun skal bli storesøster. That is my universe theese days. 

Snakket med ei venninne om det å bli tobarnsmor i går. Nå har vi jo hatt barn i snart 4 år allerede, og Celine er så stor at hun skjønner hva som skal skje. På godt og vondt. Jeg er så innmari redd for å miste den «greia» jeg og Celine har, og som vi har hatt helt siden hun ble født og løftet opp på brystet mitt med verdens skjønneste nysgjerrige og våkne øyne. Er det noen som kjenner seg igjen? Celine føles ut som en mini versjon av meg selv. Kroppsspråket, væremåten og humøret. Det er som å se meg selv da jeg var mindre og også til en viss grad nå. Det er utfordrende, spennende, fint og ikke minst gøy. Ikke bare er hun verdens fineste datter men hun er en av mine aller beste venner. Vi har det så fantastisk gøy sammen og selv om ingen i verden kan erstatte plassen hennes må det nå gjøres rom for en til. Det er både sunt og rart. Selv om vi er godt forberedt på at lille i magen vil ta sin plass og kreve mye av meg den første tiden så er man så redd for å såre den andre lille skapningen man har i livet sitt som betyr mer enn noe annet.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med denne teksten, men noen ganger er det så godt å få følelsene skrevet ned. Ned på «papiret» og ut av systemet liksom. Vi gleder oss jo så enormt til å møte han. Alle sammen, og mest av alt kanskje Celine som har ventet helt siden før jeg mistet i fjor vår. Endelig er dagen rett rundt hjørnet og det er ikke en ting i verden jeg gleder meg mer til enn det sekundet Hun kommer inn for å hilse på han. Tårene presser seg på bare ved tanken ♥

 

Har btw fått vasket og hengt opp alt av klær til lillebror nå og gikk for IKEA hacken jeg først snappet opp hos Frida bak trendenser.se. Digger den minimalistiske looken og ikke minst høyden på klesstativet.

Ha en deilig fredag da dere ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply