Kidsroom STYLING

BEHIND THE SCENES ON A STYLING MISSION

Hei dere ♥

Tenkte jeg kunne ta dere med bak kulissene og gi dere en smakebit av hva som venter i helgen. Jeg har jobbet med tre ulike stylinger den uken her og det har vært så utrolig morsomt. Kan ikke vise dere så mye enda, men jeg vil anbefale alle som ønsker litt inspo til barnerommet å følge med både her og på instagramkontoen til @jollyroom i helgen.

Dere som allerede følger meg på instagram har sikkert fått med dere at minsten holder på å få tenner igjen… bah.. Dette kreverjo en ekstra innsats fra oss som foreldre og stakars lille sov ikke mer enn to timer totalt på 24 timer i går. Så når klokken nærmet seg 23 var han helt ildrød rundt øynene og naturlig nok heeeelt utslitt. Jeg la meg sammen med han flere ganger men den siste gangen sovnet han endelig, og i natt har vi hatt en helt fantastisk natt. Tommel opp for det! Han våknet fornøyd og blid klokken 0900 i dag og sover igjen nå. Lille skjønne nøstet vårt ♥

Her har det med andre vært en utrolig rolig morgen og jeg har for å være ærlig ikke kommet ut av pysjbuksa engang, haha. Så sitter her da- med rutete pysjbukse og mummikaffen i hånden. Deilige torsdag. Håper du nyter dagen du også ♥ I helgen blir det masse updates så stay tuned! 😀 Vi skrives.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply