INTERIOR News

FORSMAK PÅ HØSTEN OG SERIETIPS

Hei hjerter ♥

Først av alt, så stas med et fantastisk engasjement både her og på instagram den siste tiden. Jeg er så utrolig glad for at du klikker deg inn her, om det så er hver dag, hver uke eller en sjelden gang. Det er DU som driver meg og skaper motivasjon og glede over å drive med det jeg driver med. Så tusen takk!

Når det er sagt kan jeg fortelle at det ikke er mye spennende å fortelle fra denne kanten i dag. På grunn av regnvær har dagen gått til babykos og fredagsmys her hjemme. Selv om sommer og sol alltid er velkommen hos meg, er det deilig med dager som dette også. Faktisk er jeg et skikkelig høstmenneske og elsker absolutt alt som følger med den. Mørket som sakte men sikkert kommer tidligere, løvet som farges til en nydelig palett for så å dette av om kapp med julemusikken som starter ALT for tidlig her i hus. *ler*

Snakker om høst, jeg kjøpte den jakken her til mini me på salg på Zara for en liten uke siden. Den er så himla fin! Typ sånn, jeg ønsker meg samme bare i min størrelse, fin ♥ Bah.. det er jo voksenklær i miniversjon. Lille fine jenta mi som vokser i rekordfart- det er så stas det!

Nå skal jeg gjøre ferdig noen småting her hjemme før jeg starter helgen sammen med min kjære. Fredagstaco står på menyen og noen episoder av sesong 4 av Bates Motel. Sett den? Hvis ikke anbefales den på det sterkeste!! Vi er totalt hekta og det er fælt å si, men vi har sett oss gjennom 3 hele sesonger på under to uker :O Altså, serie addict sa du? haha.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply