Dining

RØD OG GRØNN JUL

Tradisjonen tro bugner stua vår over av rødt og grønt denne julen. Med 15 til bords måtte jeg ty til skjøte-løsningen hva gjelder langbord men det funket faktisk overraskende godt og vi fikk plass. Kanskje ikke god plass, men vi fikk plass!

Julebordet ble dekket med en langduk, eller rettere sagt, metervare fra Jysk, polka serviettene er fra meny, porselen fra Porsgrunn porselen, vintage krystallglass og det klassiske bestikket heter carina fra Hardanger bestikk. På langs av hele bordet la jeg flere avkappede kvister av granbar sammen med mørkerøde julekuler  og hvite trær fra Skiedar samt vinglass fra Kremmerhuset snudd opp ned med et eple inni.

Jeg elsker å bruke naturlige materialer i borddekkingen min, og jeg kommer sjeldent utenom friske blomster, planter eller kvister plukket fra naturen. Frisk frukt og grønnsaker utgjør også en artig vri på bordet. I fjor brukte jeg grå ull gardiner som duk og i år gikk jeg for et stoff som kan minne om semsket skinn. Kombinert med en minimalistisk og enkel look på glass og tallerkener synes jeg det harmonerer fint. HVordan dekket du julebordet? 

Svipper innom dere litt senere i kveld for enda mer prat om borddekking, men denne gangen nyttårsbordet 😉 Ses da!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply