Dining STYLING

CASUAL DINNER PARTY

// innlegget inneholder sponsede produkter

Hei dere og hei torsdag! Alt bra? Jeg er så innmari trøtt i trynet i dag og selve trynefaktoren som følger med det henger igjen.. enda! Det har kanskje noe å gjøre med at jeg la meg ALT for sent i går for ikke å snakke om at jeg akkurat har kommet meg inn i normale klær. Frem til nå har jeg rett og slett tasset rundt i trusa, en stor ullgenser og dott på hodet. Sola skinner men her hjemme er det virkelig den dagen i dag.

Har brukt all tid han vil til å kose på babyen min for i morgen retter jeg snuta mot tigerstaden og der blir jeg hele helgen. Selv om jeg gleder meg enormt til å catche opp med jentene kjenner jeg at magen knyter seg når jeg lar meg selv kjenne på at jeg ikke skal se Celine og Ulrik før søndag. Meeeen, jeg tipper gjensynsgleden blir desto større ♥

Psst! Skal prøve å være flink til å oppdatere dere i helgen så følg meg gjerne på instagram dersom du ikke gjør det; @pureinterior_ 

Før jeg logger meg av for i dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder av bordet jeg dekket før klubb-jentene kom i går. Vi måtte jo innvie de nye stolene jeg har ventet på. Dere, Jotex er undervurdert altså! Det er bare noen år siden jeg selv fikk øynene opp for nettbutikken selv og nå ligger jeg minst en gang i uka på kveldstid og surfer på nettsiden deres. De har så utrolig mye lekkert og det er blant annet der de fantastiske fløyelsgardinene på rommet til Celine er fra.

Disse stolene er et kvalitets design fra Jotex selv og på sett og vis kan det minne om Y-stolen med sitt bærekraftige treverk og sete laget av papirsnor. Stolene har god sittekomfort som løftes opp av den runde stolryggen med armlener. Etter mye utskifting de siste årene føler jeg virkelig disse har kommet for å bli. Elsker designet og de passer helt perfekt inn i stuen her hjemme.

Det var taco på menyen i går kveld, hehe, så i og med at menyen var så simpel tenkte jeg bordet kunne være forholdsvis enkelt det også. En miks av vaser, krus og lysestaker i forskjellige høyder med enkle eucalyptus stilker slår aldri feil. Jeg elsker «orden i kaoset»-bord og er ikke den du finner perfekte rene linjer hos når det kommer til borddekking. Elsker å mikse former, farger og materialer samtidig som det er viktig for meg å holde en rød tråd i stylingen. Digger Hammershøi serien fra Kähler. Her spiller det ingen rolle om du er liten og tjukk, høy og tynn, fargerik eller ikke- alle variantene i serien er laget med tanke på å passe til hverandre og det gjør de. De klassiske stripene går igjen i hele serien og binder de ulike produktene sammen. Noe for meg? Indeed!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply