INSPIRATION News

SØSTRENE GRENE A/W 2017

For en stund tilbake dumpet det en pressemelding med Søstrene Grene`s interiørnyheter for den kommende sesongen. Jeg elsker Søtrene Grene og finner absolutt alltid noe der. Butikken sparker meg rett inn i det kreative hjørnet og jeg ender som regel alltid opp med å lage babyleker, male eller flytte rundt på tingene mine her hjemme etter jeg har vært en tur innom dem.

I og med at katalogen først slippes i dag har jeg ikke fått publisere noen pressebilder før nå. Men den som venter, venter ikke forgjeves for dette har jeg gledet meg til. Stolene i den foregående interiørkolleksjonen tok Skandinavia med storm og var en flott måte å implementere høstens hotteste trend, velour, på. Nå kommer en noe mer stilren og tidløs variant i butikkene. Best av alt? Prisen! Disse kan bli dine for kun 419,- per stykk. Det kan vi like 😉

Stålhyllene nedenfor er en annen favoritt. Disse minner meg litt om hyllene fra DOMO design, men jeg ELSKER virkelig at de kommer i to ulike farger hvorav en av dem er warm blush. Perfekt i gangen, stuen eller på soverommet 😀

Elsker også disse små husene som gjør det både enkelt og stilig og oppbevare smårot som nøkler, leppepomade, smykker eller lignende.

pressefoto Søstrene Grene 

Det er så mange must haves i denne kolleksjonen, men mannen har satt en strek her hjemme og innført regelen; skal noe inn, må noe annet ut. Det vil si at jeg får sette i gang en liten salgsrunde her hjemme igjen for både stoler til kjøkkenet, konsoll til gangen, pledd til sofaen, speil og lampe til stuen skal inn. Spørsmålet er heller- hva skal ut? haha.

Fin torsdag dere ♥ Vi skrives plutselig!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply