News

MERKEUTVIDELSER & MORGENPRAT

pressefoto Northern Lightning 

God morgen fininger. Sitter på kjøkkenet og synger på «fangens julekveld» mens jeg titter ut på de snøtunge trærne på utsiden. Kaffen ligger i luften og det ryker fremdeles fra den grå sniff koppen min fra ARABIA. Sangen over skal jeg synge sammen med to venner av meg på adventsmøte i kirken og jeg er så elendig på tekster at her må det øves, haha.

Anyrooooad… I går dumpet det inn en pressemelding fra Northern Lightning i mailboksen min. De gjør en merkeutvidelse og ekspanderer med det nye livsstilsmerket Northern. Merket består av statement produkter med en nordisk visjon, fleksibilitet, funksjonalitet og kreativitet. Fra bildet over å bedømme er det bare å glede seg! Lampen er perfekt leken, stilren, spennende og eklektisk og sammen med resten av interiøret utgjør det en spennende setting. KOlleksjonen lanseres 6 februar under Stockholm Furniture Fair. 

Nå skal jeg ned å hente mini før jeg skal ferdigstille gulvet i underetasjen. Det ble så hastverk før dåpen til Ulrik så hele underetasjen, som forøvrig nesten var ferdig, ble satt på vent. Så det er bare å brette opp ermene og finne frem malingsrulla hvis ikke blir det ALDRI gjort! Flere som kjenner seg igjen? haha. Livsfarlig å legge fra seg maleprosjekter før de er ferdige for det er så maks tiltak å begynne på igjen 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply