Fashion

L O V E – CATWALK JUNKIE


Never cut a tree down in the wintertime. Never make a negative decision in the low time. Never make your most important decisions when you are in your worst moods. Wait. Be patient. The storm will pass. The spring will come.

Robert H. Schuller

Spring fling

Hola FriYAY! 

Vi er plutselig i midten av mars og yr melder lysere tider. Bokstavelig talt. That makes me sooo happy! Når jeg gjorde denne shooten her hadde jeg en ganske klar visjon i hodet, og den visjonen er alltid vanskelig å gå vekk i fra. Været var overhodet ikke på min side og dere som følger meg på IG story så kanskje at jeg holdt på å fryse i hjel mens jeg holdt på, haha. Alt for et godt bilde, huh? 😛 Tyggisen, les hubba bubba, var fryst og jeg tygde som en gal for å få fart på sakene så ikke hendene mine skulle bli enda mer blå..

Anyroad, jeg elsker dette settet, og ikke bare settet, men hele merkevaren. Catwalk junkie oppdaget jeg først under moteukene i januar da det  ramlet en invitasjon ned i mailboksen min. Jeg møtte dem i februar og la oss bare si- full klaff! Det er en leken og spennende merkevare med gode, inspirerende nøkkelplagg og en fantastisk basic som har det lille ekstra. 

En del av kolleksjonen finner du hos miintoo, blant annet t-skjorten som du kan klikke hjem her.

Nå skal jeg hive i meg kaffekoppen og kaste meg rundt. Vi reiser nemlig til geilo i dag og jeg har ikke engang begynt å pakke… det har nemlig gått fra å være min favorittaktivitet til mitt lille mareritt. #småbarnslivet

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply